Curs Practic de Instrumente Derivate si Investitii Pasive:

Daca ai ajuns pe acest site este clar ca vrei sa te dezvolti si, mai mult ca sigur, esti familiarizat cu Robert Kiyosaki si termenul de “Cursa Sobolanului”. Cei care se afla in Haos Financiar sunt acolo datorita comportamentului deficitar pe care il au atunci cand abordeaza subiectul banilor. Acest lucru se datoreaza atat lipsei Educatiei Financiare si lipsa de informatii cand vine vorba de Investitii!

Instrumente Derivate si Investitii Pasive!

Chiar daca nu ai investit niciodata, daca ai cel putin unul dintre urmatoarele obiective:

Vrei sa nu mai ai grija zilei de maine si sa dormi linistit,
 Vrei sa ajungi independent financiar,
 Vrei sa iti dezvolti averea personala,
Vrei sa iti construiesti surse suplimentare de venit care sa iti ofere puterea financiara dorita.

In acest curs vorbim despre investitii la Bursa prin ETF – uri, Actiuni si despre alte tipuri de investitii pe care le poti face prin instrumente financiare derivate precum Futures, Options sau Crypto si NFT-uri.

Vei invata abordari si strategii simple si usor de implementat.

Bill Gates spunea la un moment dat: “Majoritatea oamenilor supraestimeaza ce pot face intr-un an si subestimeaza ce pot face in zece ani!” Si are perfecta dreptate! Trebuie sa avem o vizune pe termen lung si sa ne pregatim pentru viitorul pe care il dorim.

Indiferent daca ai investit sau nu la bursa, acest curs ti se potriveste daca ai acea dorinta de face mai mult pentru tine si cei dragi. Astfel scapi de acea dependenta de o singura sursa de venit. Daca nu schimbam abordarea finantelor atunci vom munci o viata intreaga pentru o pensie insuficienta, pentru un trai la limita supravietuirii si nu pentru a avea traiul pe care il meritam!

Un investitor pregatit stie sa identifice oportunitati individuale sau sa se foloseasca de ciclurile economice pentru a genera Venituri Pasive.

In exemplul de mai jos se pot observa randamentele oferite de faza de crestere a unui ciclu economic. 10k Euro investiti in 2009 s-au transformat in 186.5 k Euro pana in 2021.

Daca pana acum ai tot amanat dezvoltarea financiara atunci acesta este momentul in care poti alege un alt drum.  si sa te conduca catre acea liniste pe care independenta financiara o ofera!

Daca si tu ai amanat dezvoltarea financiara si cauti calea sigura catre linistea pe care independenta financiara ne-o ofera, acestia sunt pasii simpli pe care trebuie sa ii urmezi:

1. Ia o decizie constienta si asumata sa schimbi modul de abordare al finantelor;
2. Constientizeaza ca inflatia iti erodeaza 15% din banii tai;
3. Nu iti mai pune speranta in stat pentru pensie sau un viitor mai bun;
4. Organizeaza-ti putin timpul si dedica o parte din el catre Educatia Investitionala;
5. Inscrie-te la cursul de Investitii Pasive;
6. Adreseaza orice intrebare incat sa te asiguri ca ai inteles toate informatiile oferite de noi;
7. Bucura-te de roadele muncii tale.

Cea mai bună investiție este în educația ta, pentru că îți va aduce cel mai bun randament.
Evita greselile incepatorilor! Nu iti pierde banii economisiti investind in intrumente pe care nu le intelegi. Cand esti la inceput nu stii ce nu stii si asta te costa timp si bani. Ia atitudine, inscrie-te acum la curs si invata bazele investitiilor pe termen lung.
Intra in comunitatea investitorilor Esio Academy si invata cum te protejezi de inflatie si cum sa faci profit atunci cand economia este atat intr-o perioada de crestere cat si in criza!

Alege cursul dorit