Salutare!

In urma acestui curs vei invata o strategie de tranzactionare ce presupunerea deschiderea tranzactiilor la inceput de sesiune si inchiderea acestora pe parcursul aceleiasi zi. Vei putea deschide ordine cu un volum mai mare decat esti tu obisnuit daca pana in momentul acesta ai tranzactionat doar swing trading. Acest lucru este posibil deoarece tranzactiile tale vor avea un Stop Loss foarte mic de maxim 20 pips. Vei intelege cum sa deschizi tranzactii cu un Risk Reward Ratio de minim 1 la 3.

Tranzactioneza cu ajutorul pivotilor!

   Pentru inceput acest curs va aborda importanta tranzactionarii in functie de sesiunea europeana sau americana. Vom vedea care sunt acele instrumente financiare care au potential la deschiderea fiecarei sesiuni si vom discuta despre 2 indicatori care ne ajuta sa ne stabilim cele mai importante zone de lichiditate din piata pentru instrumentul pe care dorim sa il tranzactionam.

   Acestia ne vor ajuta sa fim mult mai precisi in momentul cand dorim sa initiem o tranzactie deoarece in piata miscarile difera in functie de perioada economica pe care o strabatem. Apoi vom vedea cum sa ne setam stop loss-ul in functie de acesti indicatori si vom intelege cateva formatiuni de intoarcere “Reversal Patterns”. Rolul acestora este de a ne ajuta sa obtinem un randament mult mai bun in momentul cand se schimba tendinta pe acel instrument.

   Aceasta sesiune de informatii se va incheia cu concepte importante :

“False Break” ce inseamna si cum putem noi initia o tranzactie inca de la inceputul miscarii.

“Order flow” ce este si cum sa folosesti aceste zone ca punctul tau de intrare  si de iesire din tranzactie.

Bineinteles ducem si analiza fundamentala la un alt nivel, vom intelege cum impacteaza piata si care instrumente ar trebui sa se aprecieze sau deprecieze in functie de situatia economica actuala. Iar catre final vom face practica cu checklistul strategiei in fata.
Desi ultima zi este dedicata exclusiv practicii, noi vom aplica zilnic informatiile strabatute impreuna pana in acel punct pentru ca practica este cel mai important element in procesul de formare al unui investitor.
Mareste-ti acum arsenalul de cunostinte si strategii!
Acceseaza formularul de inscriere si un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a pune la punct detaliile. Nu uita, locurile sunt limitate!
Cursul va tinut exclusiv online prin aplicatia Zoom, este impartit in 5 sedinte a cate 2 ore fiecare.
Contravaloarea acestui program de pregatire este de 1000 Lei.
Structura cursurilor noastre este construita astfel incat tu sa poti obtine cele mai bune informatii teoretice dar sa iti si permita sa faci practica necesara pentru a deveni un investitor experimentat!
Acceseaza formularul de inscriere si un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a pune la punct detaliile.
Nu uita, locurile sunt limitate!
Alege cursul dorit