Salutare, pasionat al criptomonedelor!

In secolul XXI tehnologia care sta in spatele bitcoinului a schimbat perceptia planetei cu privirea la business, bani si economie. In prezent mass media isi focuseaza toata atentia asupra pietii criptomonedelor deoarece rata de profitabilitate poate fi una destul de mare.

Dar cum stii ce cumperi? Cum stii in ce criptomoneda sa investesti? Care este principiul de functionare al instrumentului pe care l-ai ales? Toate acestea sunt informatii relevante si esentiale in momentul in care vrei sa investesti in piata criptomonedelor.

Invata despre piata criptomonedelor!

Pentru cei interesati de cursul criptomonedelor, acesta va va ajuta sa intelegeti:

Principiul blockchain;
Diferente in Defi si CeFi;
Cum opereaza exchange-urile;
Cum creezi si se folosesc wallet-urile (si care sunt utilitatile acestuia);
Metode de a realiza venituri pasive complexe;
Hedging positions folosind contracte perpetual
Intelegerea conceptului metaverse si cautarea de oportunitati in jurul acestuia;
NFT-uri (trading de nft-uri si faza de mint).

Datorita contextului pandemic, situatia economica a lumii s-a schimbat. Orice persoana dornica de investitie poate accesa piata criptomonedelor. Desi aceasta piata nu ofera aceleasi posibilitati extraordinare tot timpul. Trebuie sa fim pregatiti pentru diferite oportunitati ce pot aparea in orice moment. Daca si tu esti una din persoanele care se gandesc la viitor si doresc sa isi creeze surse de venit pasiv din criptomonede investind sume mici, te asteptam la cursul nostru de cinci zile!

           Mareste-ti acum arsenalul de cunostinte si strategii! Fii stapan pe investitiile tale!

Cursul va tinut exclusiv online prin aplicatia Zoom, este impartit in 5 sedinte a cate 2 ore fiecare.
Contravaloarea acestui program de pregatire este de 1000 Lei.
Structura cursurilor noastre este construita astfel incat tu sa poti obtine cele mai bune informatii teoretice dar sa iti si permita sa faci practica necesara pentru a deveni un investitor experimentat!
Acceseaza formularul de inscriere si un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a pune la punct detaliile.
Nu uita, locurile sunt limitate!