Skip to main content

Ethereum: Iată tot ce trebuie să știți despre roboții și “sandvișurile” din ETH

 

Traderii devin pesimiști pe măsură ce prețurile Ethereum încep să scadă. Tranzacțiile MEV și atacurile de tip sandwich asupra rețelei Ethereum cresc pe măsură ce profiturile realizate de aceștia se ridică la un nivel important.

 

Prețul Ethereum [ETH] a început să scadă masiv în ultimele zile.
S-a observat mult optimism înainte de actualizarea Shapella Upgrade de la Ethereum, care a permis adreselor să își deblocheze ETH-ul din lanțul de “beacon”. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, sentimentul în jurul ETH a început să se schimbe.

 

În ultimele 24 de ore, valoarea ETH a scăzut cu 5,94%, conform datelor CoinMarketCap. Scăderea prețurilor a fost completată de un sentiment pesimist din partea traderilor.

Acest lucru a fost indicat de faptul că o sumă mare de blocuri de vânzare OTM (Out of the money), care expiră la sfârșitul lunii, a reprezentat 15% din volumul zilnic al traderilor.

 

Bots and Sandwiches

 

În rețeaua Ethereum, s-a observat o activitate intensă a roboților. Potrivit datelor EigenPhi, în ultima lună, roboții MEV de pe Ethereum au stabilit un nou record, obținând profituri de 1,035 milioane de dolari prin intermediul a 11.640 de tranzacții. Aceasta a inclus 940.000 de dolari în profituri din atacuri sandwich.

Un atac sandwich este un tip de atac de tip front-running folosit de roboții MEV (miner extractable value) în care aceștia plasează două tranzacții în jurul unei tranzacții țintă pentru a exploata diferența de preț pentru profit.

Numărul mare de roboți MEV și de atacuri sandwich poate cauza încetinirea rețelei Ethereum din cauza creșterii congestiei și a taxelor de tranzacționare. Acest lucru poate duce la un impact negativ asupra eficienței generale a rețelei și a experienței utilizatorilor.

 

Rețeaua Ethereum a fost, de asemenea, afectată în ceea ce privește taxele de gaz. Datele Santiment au indicat că Ethereum și-a pierdut locul în ceea ce privește distribuția taxelor. Noile active, cum ar fi APED și BOBO, au preluat conducerea în acest domeniu.

Cu toate acestea, interesul pentru tranzacționarea NFT pe Ethereum a rămas neafectat. Pentru a treia lună consecutivă, NFT-urile Ethereum au înregistrat un volum de tranzacționare de peste 1 miliard de dolari, potrivit datelor Delphi Digital.

 

 

Va asteptam la cursurile noastre gratuite pentru a pune bazele educatiei investitionale!

Va puteti inscrie accesand linkul de mai jos:

Curs ETF-uri GRATUIT

Oferta noastra:

Daca vreodata ai dorit sa iei controlul asupra viitorului financiar acum este momentul!

Aceste oportunitati pe burse apar o data la 8-10 ani.

ESIO ACADEMY te ajuta sa profiti de ele prin pachetul promotional pentru oamenii hotarati sa schimbe ceva.

Click pe imagine pentru detalii:


Leave a Reply