Felicitari!

   Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca si tu esti printre cei care vad educatia financiara ca o necesitate in  Romania! Poate ca iti doresti sa ai tu mai multe informatii despre cum sa iti gestionezi mai bine banii sau poate ca doresti sa  oferi acest curs cadou cuiva apropiat care are mare nevoie de aceste aceste informatii. Noi te felicitam pentru oricare dintre aceste initiative!
    Lipsa educatiei financiare face ca aproximativ 70 % din populatia planetei sa traiasca in saracie, datorii, neajunsuri pe multe planuri si sa se afle in “cursa sobolanului” asa cum o denumea Robert Kiyosaki, autorul seriei de carti specializate in educatie financiara “Tata sarac, tata bogat”. Si totul pleaca de la mici comportamente pe care majoritatea dintre noi le avem automatizate si nici macar nu ne dam seama ca facem ceva gresit.
    Deoarece nu totul se aseaza ca o “manusa“, si educatia financiara este o deprindere, o deprindere care poate fi dobandita la orice varsta, dar care va necesita un minim de efort din partea celui doritor de a depasi o situatie financiara negativa. Este nevoie de modificari comportamentale dar si o preluare de atitudini benefice dezvoltarii unei mentalitati de antreprenor.

Inscrie-te acum la cursul de Educatie Financiara si ia controlul asupra propriilor finante!

Acest curs este cel care te va ajuta sa iti schimbi aceste obiceiuri si convingeri prin:

  • Intelegerea fluxului banilor in fiecare patura financiara pentru a aborda corect acest subiect;
  • Evidentierea si constientizarea comportamentelor financiare deficitare pe care le avem deoarece stiind ce gresim putem evolua;
  • Informatii specifice din domeniul financiar si bancar;
  • Administrare, prioritizare si optimizare cheltuieli pentru a reduce minusurile;
  • Folosirea celor mai actuale sisteme de economii, gestiune financiara atat individual cat si pentru familii pentru a adauga plusuri;
  • Cum putem genera usor surse de venit pasiv;
  • Cum putem multiplica banii pe care reusim sa ii economisim astfel incat sa nu fie nevoie de sacrificii mari in viitor, scopul nostru final fiind atingerea independentei financiare.
Oricare ar fi profesia sau varsta ta, indiferent daca tu castigi cateva mii de euro pe luna sau cateva mii de lei, este total irelavant daca nu ii gestionezi inteligent si nu ii investesti in viitorul tau! Daca tu afirmi ca: “nu inteleg limbajul banilor” , noi iti raspundem : “pentru moment!”
Cursul va tinut exclusiv online prin aplicatia Zoom, este impartit in 3 sedinte a cate 2 ore fiecare.
Contravaloarea acestui program de pregatire este de 400 Lei.
Structura cursurilor noastre este construita astfel incat tu sa poti obtine cele mai bune informatii teoretice dar sa iti si permita sa faci practica necesara pentru a deveni un investitor experimentat!
Acceseaza formularul de inscriere si un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a pune la punct detaliile.
Nu uita, locurile sunt limitate!
Alege cursul dorit