Bine ai venit in lumea Divergentelor!

Indicatorul MACD este unul dintre cei mai importante instrumente pe care ar trebui sa le cunoasca orice investitor si pasionat al graficelor!

Detaliile pe care acesta le ofera ne pot arata, pas cu pas, in ce directie se poate deplasa pretul pe grafic cu o acuratete uluitoare. Bineinteles, acest indicator nu este Sfantul Gral insa divergentele pe care ni le arata au un grad de concretizare ce urca spre 80%.

Nu te-ar ajuta sa stii cand trendul se va incheia si cand acesta poate sa continue? Aici intervine magia acestui indicator, ne arata acele semne cand Cumparatorii au “obosit” si cand se face transferul de putere catre Vanzatori, si invers! Traderii care au stapanit bine aceste detalii au stiut cum sa profite de miscarile Bitcoin de anul trecut, au marcat profitul in maximele din aprilie la 64000 USD si au reinvestit cand au vazut finalul corectiei in iulie la 29000 USD, ambele miscari fiind evidentiate clar de divergentele MACD.

Intra in lumea divergentelor!

Pentru multi neinitiati pare ceva complex, insa, cu informatii bine structurate si o indrumare corespunzatoare, totul devine simplu. Traineri nostri experimentati au ajutat sute de cursanti ca la finalul acestui curs:
Sa recunosca toate tipurile de divergente care exista;
Sa citeasca semnele cand aceasta se poate forma in mai multe valuri;
Sa stie cand acestea se invalideaza sau cand nu ne mai putem baza pe efectul divergentelor;
Sa inteleaga pe baza acestor semne ce tendinta urmeaza sa creeze pretul;
Sa aplice mai multe strategii concrete de tranzactionare pentru fiecare tip de divergenta;
Sa optimizeze Risk Reward Ratio astfel incat 3x sa fie minimul pe care sa il accepte de acum inainte intr-o tranzactie.

Prin muti-timeframe analysis vei intelege ce directie poate lua pretul pe grafic si in ce ordine cronologica se vor intampla aceste miscari, de la directia generala pana la detalii. Acest aspect te va ajuta sa iti optimizezi mereu intrarile in piata.

Cursul va tinut exclusiv online prin aplicatia Zoom, este impartit in 5 sedinte a cate 2 ore fiecare. Structura acestuia este construita astfel incat tu sa poti obtine cele mai bune informatii teoretice dar sa iti si permita sa poti face practica necesara pentru a devii un expert al graficelor.

Nu mai lasa timpul sa treaca daca iti doresti cu adevarat sa duci tradingul la un alt nivel.

Inscrie-te acum la cel mai complet curs de divergente MACD!

Acceseaza formularul de inscriere si un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a pune la punct detaliile. Nu uita, locurile sunt limitate!

Cursul va tinut exclusiv online prin aplicatia Zoom, este impartit in 5 sedinte a cate 2 ore fiecare.
Durata acestui program de pregatire este de 5 zile iar contravaloarea este de 1000 Lei.
Structura cursurilor noastre este construita astfel incat tu sa poti obtine cele mai bune informatii teoretice dar sa iti si permita sa faci practica necesara pentru a deveni un investitor experimentat!
Acceseaza formularul de inscriere si un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a pune la punct detaliile.
Nu uita, locurile sunt limitate!
Alege cursul dorit