Skip to main content

Crypto

Astăzi  05.10.2021 a fost o zi istorică în lumea criptomonedelor, cea mai de succes criptomonedă din lume Bitcoin revăzând jalonul de evaluare de 51.000 de dolari. În ultimele 24 de ore, Bitcoin a înregistrat creșteri enorme ale volumului tranzacțiilor, valoarea crescând cu peste 2.500 USD.

Există mai mulți factori care au dus la creșterea prețurilor Bitcoin de astăzi. Unul dintre motivele esențiale ale creșterii cripto este declarația lui Jerome Powell pentru Rezerva Federală SUA, în care isi exprima propria opinie in care criptomonedele stabile, precum Bitcoin, nu ar trebui interzise.

Un alt factor important de luat în considerare este simplul fapt că acum suntem la cinci zile în octombrie 2021 și, mai important, la cinci zile de volatilitatea financiară istorică, care este sinonimă cu luna septembrie 2021.

Alte cauze potențiale care stau la baza creșterii valorii Bitcoin includ o reducere scurtă, în plus față de propunerea recentă a proiectului de lege bipartisan din SUA care urmărește să strângă 28 de miliarde de dolari în următorul deceniu pentru infrastructura blockchain la nivel național.

Cu toate acestea, Bitcoin nu a fost singura criptomonedă care a înregistrat câștiguri uriașe astăzi. Moneda  Shiba Inu a crescut dramatic cu 81% pe tot parcursul zilei, Dogecoin urmând exemplul cu un câștig masiv de 20%.

Mulți pasionați de cripto sunt, în mod surprinzător, optimisti cu privire la evenimentele de astăzi, mulți credând că raliul Bitcoin de astăzi este doar începutul câștigurilor uriașe de criptare în Q4. Lark Davis, un analist de investiții pe criptomonede pe termen lung, a declarat că el crede că Bitcoin va crește până la 200.000 de dolari la sfârșitul trimestrului IV sau începutul primului trimestru, preconizând că acest lucru va oferi un impuls uriaș pentru ca monedele alternative să crească dramatic în valoare.

Deși predicția lui Davis de 200.000 de dolari poate părea nerealistă, el nu este singurul analist cu așteptări uriașe pentru Bitcoin. CEO al organizației de consiliere financiară deVere Group și-a exprimat propriile predicții Bitcoin luna trecută, afirmând că se așteaptă ca prețul să depășească 65.000 de dolari până la sfârșitul anului.

Analistul a susținut chiar că această estimare a fost prea conservatoare, considerând că impulsul persistent al criptomonedelor ar putea vedea moneda crescând la înălțimile de 100.000 de dolari.

Leave a Reply