Studiul graficelor a devenit o stiinta in era in care traim!

Desi initial aproape toti investitorii erau focusati doar pe analiza fundamentala, pe masura ce tehnologia a intrat treptat in casele noastre, din ce in ce mai multi au observant ca pretul creaza anumite sabloane si reactioneaza in moduri similare in urma acestora. Acum sunt multiple variante de a analiza un grafic in functie de strategiile dorite insa totul pleaca de la anumite concepte care se aplica universal.

Invata anliza tehnica!

In cele 10 zile de curs vom parcurge impreuna fiecare din aceste aspecte care ne vor ajuta sa devenim investitori de success. De la teorie, practica si motivele pentru care pretul se desfasoara astfel pe un grafic, intelegand psihologia maselor precum si principiile de Supply & Demand, noi vom putea sa:

Stim care sunt conceptele principale din domeniul investitional de la Broker la platforma, parghii de siguranta si cum functioneaza fiecare
Care sunt bazele Price Action si cum sa le folsim in interesul nostru pentru a face profit
Determinam daca suntem intr-o zona de acumulare sau intr-un trend pentru a sti cum ne pozitionam in invetitie
Identificam corect trendul, stagiile sale si cand acesta urmeaza sa se schimbe pentru a sti cand este momentul oportun de investit si cand sa ne marcam profitul
Vom fi capabili sa folosim cei mai importanti indicatori tehnici si sa ne filtram deciziile cu ajutorul acestora pentru optimizarea profitului.
Ne folosim de stiri, rapoarte, evenimente si orice alt aspect care poate misca pretul pe un grafic
Analizam fundamental piata folosind concepte de macroeconomie simplificate si pe intelesul tuturor, acest aspect nu numai ca ne ajuta in investitii dar si in viata noastra de zi cu zi.
Aplicam regulile de management al riscului si vom invata ce aspecte fac cu adevarat diferenta intre cei care sau care nu sunt profitabili in aceste pietele financare.

Practic, vei ajunge de la total incepator la interpretarea corecta unui grafic si a elementelor importante ale miscarii pretului. Aceastea intelegere completa a domeniului, impreuna cu strategiile de investitii si analiza fundamentala invatata in acest curs, te vor transforma intr-un investitor profitabil!

Inscrie-te acum la cursul de Analiza Tehnica si parcurge drumul de la idee la o sursa de venit alternativa. Un investitor nu ia decizii dupa fler sau instinct, acestea trebuiesc educate!

Acceseaza formularul de inscriere si un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a pune la punct detaliile. Nu uita, locurile sunt limitate!

Cursul va tinut exclusiv online prin aplicatia Zoom, este impartit in 10 sedinte a cate 2 ore fiecare.
Contravaloarea acestui program de pregatire este de 1000 Lei.
Structura cursurilor noastre este construita astfel incat tu sa poti obtine cele mai bune informatii teoretice dar sa iti si permita sa faci practica necesara pentru a deveni un investitor experimentat!
Acceseaza formularul de inscriere si un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a pune la punct detaliile.
Nu uita, locurile sunt limitate!