Te felicitam ca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca stii ce vrei si acum doar cauti un imbold sa iei in sfarsit actiune. Probabil te-ai saturat sa petreci inutil ore intregi pe YouTube incercand sa inveti un sistem de tranzactionare corect. Nu exista asa ceva acolo, orice este cu adevarat bun nu este gratis dar nici nu inseamna ca trebuie sa fie foarte scump cum vezi la diversi „guru”.
Programul de pregatire in tranzactionarea cu tendinte institutionale, Smart Money Concept, este construit special pentru persoane hotarate care fie sunt la inceput de drum si doresc sa obtina bazele corecte sau deja au tranzactionat fara succes aplicand metode invechite de abordare a graficului.
Cursul de Trading Smart Money Concept este pentru tine daca:
– Ai 1-2 ore libere pe zi si vrei sa generezi o sursa de venit alternativa,
– Esti incepator dar esti hotarat sa obtii un cont funded,
– Ai tranzactionat in trecut dar fara succes,
– Nu ai o claritate asupra abordarii unui grafic,
– Doresti sa faci din trading o reconversie profesionala de succes,
– Esti dispus sa depui efortul pentru a fi un investitor de succes.

Acest curs elimina stresul tranzactionarii, iti ofera bazele stabile de informatii si o abordare practica asupra pietelor financiare printr-un sistem pas cu pas pentru a iti atinge obiectivele finaciare si a iti oferi un stil de viata alternativ.

Vei invata pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a putea sa ai rezultate, de la A la Z!

La finalul acestui program vei putea sa:
  • Stii in ce directie merge pretul doar pe baza pretului nu a indicatorilor inutili,
  • Alegi zonele de interes unde cererea depaseste oferta sau invers,
  • Filtrezi corect acele zone pentru a avea un raport de Risc / Reward avantajos si sustenabil pe termen lung,
  • Stii ce confirmari ai nevoie incat sa inititezi tranzactii de succes,
  • Recunosti pattern-urile cu cele mai mai probabilitati de reusita si sa fii mereu pe directia corecta,
  • Aplici psihologia corecta care te va transforma intr-un investitor de succes.

Indiferent de nivelul tau, vei primi informatii intr-o structura logica incat sa le asimilezi cat mai usor si in timp cat mai scurt. Pornim de la o vedere de ansamblu si continuam cu aplicarea lor prin exercitii de practica. Noi te antrenam, iti oferim aptitudini si competente. Daca tu le exersezi suficient, atat in timpul cursului cat si dupa, deja ai un avantaj competitiv fata de 80% din investitorii din piata.

Aici nu iti vindem vise de imbogatire peste noapte, dar daca tu esti pregatit sa depui efortul pentru a internaliza informatiile oferite prin practica sigur vei avea rezultate consistente. Poate cu putina experienta vei fi si tu unul dintre cursantii Esio care acum tranzactioneaza pe conturile funded si isi traiesc viata asa cum doresc tranzactionand 5 ore pe zi de oriunde doresc ei in lume.

Acest modul se parcurge in 10 zile si vei invata fiecare aspect care te va duce catre succes. De la teorie la practica vei intelege de ce pretul se desfsoara asa pe grafic, ce se afla in spatele aacestor miscari, vei intelege psihologia maselor precum si principiile de Supply & Demand.

Daca si tu vrei sa faci mai mult pentru tine atunci esti in locul potrivit, inscrie-te acum la cursul de analiza tehnica SMC institutionala si fa primii pasi in cariera ta de trader de succes.

Inscrie-te acum la cursul de analiza tehnica completand formularul de mai jos:
Alege cursul dorit